Pretty christmas sweaters!

En dag tilbage…

Denne her tid mellem jul og nytår er en sjov sag. Der er en underlig blanding af travlhed og afslappethed i luften. En følelse af at skulle spare penge men samtidig udsalgsshoppe. Spise lækker mad men også spare på kalorierne. Være social men også få ladet op. Kan I følge mig? 🙂

Samtidig med at man tænker… wow var det 2019? En dag tilbage.

Jeg har lige genlæst det blogindlæg jeg skrev sidste år på samme tid, og jeg kan tydeligt genkalde mig følelsen af, at glæde mig så meget til 2019. For jeg var arbejdsløs og ret så single, og det var noget, jeg ønskede at ændre i 2019. Få mig et nyt job og en kæreste. Og hvor er jeg dog lykkelig for, at jeg kan sidde her nu og have to nye ønsker. For jeg fik sgu begge… Kæresten kom først, og med ham en forlovelse en smuk sommeraften. Dernæst kom jobbet for en NGO, faktisk et job jeg havde gået og drømt om.

Så nu er jeg helt nervøs for, hvad jeg skal ønske mig af 2020 😉  For det kan jo åbenbart ske. Men der er ønsker. For der er masser af ting og oplevelser, jeg gerne vil fylde mit liv med. En af de store ting, jeg viiiiirkelig ser frem til er brylluppet. Marts 2020 sker der.  Altså om 2,5 måned! Aaaaargh! Derudover skal jeg lave en masse spændende projekter på mit arbejde, og forhåbenligt bruge masser af tid med alle dem jeg holder af. Så jeg glæder mig utrolig meget til det nye år. Men er samtidig også så taknemlig for 2019. Året der virkelig ændrede mit liv.

Godt nytår venner ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty christmas sweaters!