Stripper-skandalen!

Flygtning!

I september måned tog jeg et karriereskift af de store. Jeg byttede reklamebranchen ud med et job hos en NGO. Slut med supermarkeds-slogans og ind med mere alvorlige emner end “se denne nye chokoladevariant”. Jeg har elsket hvet øjeblik i reklameverden, men cravede at bruge mine evner til at gøre en forskel. Derfor var jeg også lykkelig, da jeg landede mit nuværende job.

I fredags kom jeg hjem efter 5 dage i Bosnien. Her har jeg rejst rundt i landet, og set hvordan vi (altså mit arbejde) hjælper flygtninge og migranter. Det har været en kæmpe oplevelse,  og mit hoved er stadig ved at fordøje alt, hvad vi har set, hørt, oplevet osv. Meeeen I skal ikke snydes for lidt tanker (I er heldige, hva’ 😉 )

Hver aften når jeg gik i seng, lå jeg og tænkte, hvor sindssygt heldige vi (her i Norden er) og hvor meget alle burde komme på sådan en her tur. For ja… det er da irriterende når en forældre trykker reply all på Aula, eller Saks potts jakken i yndlings farven er udsolgt. Men hoooooly moly altså. Når man ser folk i øjnene der har forladt alt, fordi som en kvinde sagde til mig: Irak er ikke et land mere, eller ser folk der er blevet banket og har fået brækket deres ben af politiet, eller mistet deres barn, mand , kone mens de flygtede – så føles ens egne problemer rimelig basic bitch agtige.
Jeg er 100% med på, at vi som enkelt personer ikke kan redde hele verden. Men jeg vil dog mene, at vi kan gøre en forskel ved at gøre noget… donere penge, blive frivillig, smide tøj i en container – you name it. Find en måde der passer til dig. For hvis man kan hjælpe, så mener jeg, at man skal hjælpe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripper-skandalen!