Oscars kjoler!

Brylluppet!

Omg… om en måned sker det! Jeg siger: I dooooooooooo til min forlovede! Det er sgu crazy at tænke på.
Lige nu befinder jeg mig i et mix af følelser.

I nat kunne jeg ikke sove, fordi jeg lå og tænkte på min tale, min kjole, gæsterne… det hele. Jeg måtte minde mig selv om, at det hele nok skal gå. Kjolen nok skal sidde pænt, gæsterne nok skal hygge sig og maden skal nok smage godt.

Men så begyndte jeg samtidig at tænke på, at om en måned er det ‘overstået’, og det er også weird. For det er simpelthen så hyggeligt, at planlægge og tale om med alle og enhver! Så jeg prøver også at nyde processen og tænke… det er kun (7,9,13) denne ene gang du skal giftes. Så nyd det nu, Anna! Drop stressen, enjoy at folk blander sig og vil hjælpe. Men Holy moly et mix af følelser. På den meget gode og dejlige måde. Fuck det bliver altså vildt…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscars kjoler!