Brylluppet!

Brudehår!

Slidte spidser klæder ingen – især ikke en brud 😉 Derfor cuttede min frisør en stor del af manken, så jeg snart er klar til at sætte sløret på og se flot ud.

Og flot så jeg da også ud… Da jeg (brude)valsede ud af salonen. Med nyklippet – og ikke mindst stylet hår. Stylet!!! Ja føntørret med børste, glattet og krøllet. Alt det jeg IKKE selv gider – men ville ønske bare skete automatisk, når jeg slog øjnene op og morgen.

GODMORGEN og buuuum lækkert wavy hår og klar til arbejde 😉

Men neeeeeeeeeeej – når man ikke selv gider at svinge diverse jern for at få flot hår, må jeg indse at vejen et lille stykke frem mod mindre krus og mere shiny hår, er at købe ordentlige produkter.

Derfor anbefalede min frisør Philip B produkter.  De er halv pricy (synes jeg) især når man som mig glædeligt giver 2000kr for en kjole, men er ved at få gråhår af at skulle give 399kr for en shampoo. Men ak… kronen på værket skal jo også forkæles, så den kan shine bright like a shampoo-reklame.

Køb masser af Philip B lækkerier til gode priser her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brylluppet!