Brylluppet er aflyst!

Brylluppet er aflyst del 2

‘Du er den sejeste brud, jeg nogensinde har oplevet, og jeg har oplevet lidt af hvert’ – en sætning, der kom min vej, da jeg ringede rundt og aflyste brylluppet. Egentlig et af de dejligste komplimenter, jeg nogensinde har fået. For ja – jeg tog det sgu meget sejt lige i øjeblikket.
Siden da har jeg grædt og været trist, og haft lyst til at tage min brudekjole på og råbe fuuuuuck dig Corona. Men også tænkt, ej… jeg fortryder det nok, når jeg spilder kaffe ned af kjolen og Corona kan jo ikke høre mig 😉 Så i stedet for har jeg spist en stor del af det slik, vi skulle have til brylluppet og set RuPauls Dragrace – sammen med min kommende mand. Vi har begge haft det kærestesorgsagtigt, mens vi har holdt hinanden i hånden. For det føles lidt som om at der er en, der har såret os. Men det er der jo ikke… vi er begge enige om, at vi stadig gerne vil giftes, og det nok var for det bedste, at det blev udskudt. For et bryllup uden at kunne kramme ens gæster blandet med en dommedagsstemning er ikke det, der står højest på drømmebryllups-listen. Men stadig altså… øv!
Men lige nu kan vi ikke gøre andet end at vente på, at hende Corona daffer af, så vi kan få en ny dato i kalenderen.
Så mens vi venter på det, vil jeg nyde mine brudenegle og flotte vipper, og huske mig selv på, at jeg er en sej (kommende) brud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brylluppet er aflyst!