Flotteste hjem

Netflix NU!

Du skal blive indenfor, blev der sagt!

Derfor ved jeg, at Netflix pt er de fleste husstandes foretrukne beboer.

Men ligesom med enhver anden roomie bliver man på et tidspunkt lidt træt af vedkommende, og tænker: eeeej, det har du fortalt mig 1000 gange før, eller eeeej kan du ikke forslå noget andet til aftensmad end RuPauls Dragrace 😉

Så derfor er jeg på banen med et par bud på, hvad du kan se på Netflix nuuuu.

1:

En dokumentarserie hvor hovedpersonen hedder Joe Exotic burde være salgsargument nok. Men hvis du ikke allerede har trykket play, kommer der lidt mere info.

Denne fortælling om den pænt ambitiøse zoo-ejer er crazy… Mere end crazy. Vi taler lejemordere, tiger, folk der mister arme, gay-drama – bare for at nævne lidt. Bare se den… NU.

2:

Til dem, der savner Project Runway, så er der et STORT plaster på såret i form af denne fantastisk serie. Tim Gunn er desværre ikke med, men Alexa og Tan gør det nu ret godt som værter og sparringspartnere. Hvis mode siger dig nada, så se noget andet.

3:

Denne serie er en helt klassisk britisk krimiserie. Så dejligt. Politi, mystiske mennesker og godt skuespil. God underholdning og spænding fra episode 1 – slut prut.

Men inden jeg siger:

Sean Connery Enjoy GIF by The Academy Awards - Find & Share on GIPHY

Så fortæl mig da lige (aka skriv en kommentar), hvad jeg skal se nu 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotteste hjem