Netflix NU!

Utaknemlig?

I disse Corona-tider er det nemt at glemme, hvor meget man egentlig har at være taknemlig for. Jeg har selv gået og tænkt, eeeeeej, hvor er det strengt, at jeg ikke kan holde mit bryllup. Eeeeeej, hvor er strengt at jeg skal arbejde og ikke bare kan holde fri, eeeeeeej, hvor er det irriterende at jeg ikke kan komme til reformer træning, når jeg lige var kommet så godt i gang.

Meeeeen når dette sker, kommer min indre coach/guru/nonne ofte op i mig, og siger til mig: heeeeeey du – hvad med alt det, gode der også sker?

For nå ja… Hvor er jeg egentlig heldig, at jeg har et arbejde, hvor jeg kan arbejde hjemmefra, jeg har en kæreste, der bor sammen med mig, og jeg har fundet en skide god Youtube-yoga dame, der kan give mig en god work out. Og vupti de negative tanker er vendt til noget lidt mere rart og positivt at være i. For lige nu er der jo ikke andet at gøre, end at tage en dag af gangen, vaske sine hænder (og børste sine tænder) og vente på at Corona-dagene er omme, og vi kan vende tilbage til at må kramme løs, og stå utrolig tæt i kø i Netto.

Jeg synes i hvert fald, at man er selv har et ansvar for at gøre sine dage bedre. Og det kan man ved at tænke på alt det gode, der også sker.

Namaste, yolo, peace og du indsætter selv flere klicher.

Foto herfra  (hvilket er en god profil at følge, hvis visuelle lækkerier gør dig glad)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix NU!