Er det virkelig?

Ting jeg aldrig lærer!

Min mor har et fantastisk sommerhus – jeg elsker virkelig at være der, og bare overgive mig til kryds og tværs blade, hængekøjen, gåture og hygge!
Meeeeeeeeeen der er ting, jeg har opdaget at jeg aaaaaaaldrig nogensinde lærer eller gider lære, som andre ser som dejlige hyggelige sommerhus ting.

Nummer 1:

Smutte sten 😳
Heeeeeeell noooo om jeg gider. Hverken at lære det eller at forsøge 😂 bevares jeg klapper i mine hænder, når min kæreste slår smut, og siger floooooot skaaaaaat! Men om jeg selv gider at lære det – nej tak!

Nummer 2:

Sudoko 😩

Min indre mormor slår smut når hun åbner et kryds og tværs blad! Jeg elsker det og er god til det. Men sudoko – nooooooo! Jeg bliver træt bare ved tanken…

Nummer 3:

Blande kort 😆

Et spil røvhul – ja tak! Gider du blande kortene Anna? Øøøøøh nej tak! Jeg lærer det aldrig. Jeg føler, at jeg har Anna og Lotte hænder, når jeg skal blande kort. Jeg vil hellere hyre en professionel kortdealer end selv at blande.

Nummer 4:

Finde glæden ved at vaske op i hånden 😂

NEJ! Det sker aldrig! Jeg har stadig barndomstraumer. Min søster og jeg startede 3 verdenskrig hver aften, når vi skulle vaske op. Derfor var mit største ønske også, da jeg flyttede hjemmefra at bo et sted med opvaskemaskine! Så at skulle nyde det og finde  roen og et zen-øjeblik i at vaske beskidte ting op – sker aldrig!

Meeeen lad os slutte af med noget, jeg er skide god til. Nemlig at finde fantastiske sommerhusloppefund. Tjek lige fiskefadet ud –  ah men altså 😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det virkelig?