Ting jeg aldrig lærer!

Spejlblank?

Hvor 1 world problem agtigt er det lige at lave et indlæg om det perfekte selfiespejl? Pænt meget hvis du spørger mig. Men hvis du også har brugt ekstra meget tid på Instagram den seneste tid, har du nok ikke kunne undgå at se, hvor mange selfies, der bliver postet foran spejle. For who you gonna call, når man bliver bedt om at blive inden døre?

Så derfor kommer der her et par bud på flotte spejle, du kan kigge i og spørge: “Hvem tager de flotteste selfies i verden her”? Det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du vælger at poste dem eller bare gemmer dem på din telefon 😉

Køb her

Køb her

Køb her

Køb her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg aldrig lærer!