Gold Digger

Bambi

bambi

Jeg kan blive heeelt træt ved tanken om, at skulle tage make up af… Jeg er heldigvis ikke en ”rigtig” ginger, da baby jebus, mother nature og mine gener har skænket mig okay sorte øjenvipper. Jeg er ikke en af de der ”hooooold da op – du ser træt ud”, hvis jeg ikke har make up på, men jeg føler mig sådan.

Men da jeg ikke er den store make up dame, og jeg ikke gider at hverken glatte mit hår eller tage foundation på, testede jeg Eyelash extensions – den dovne dames holy grail. Og nøøøj hvor er det pænt. Det eneste man skal huske er, at man ikke må gnubbe sig i øjnene (det er altså svært), man ikke kan vaske sig sådan rigtigt i sit ansigt, og det er en smule pebret, at ligne Bambi, da du gerne skal have en genopfyldning hver 2-3 uge, medmindre, du vil ligne en træt Drag Queen, og hvem gider det…

 

bambiii

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold Digger