Check på efteråret!

Mascara-test!

Jeg er så heldig at være en del af Loreals Beauty Board. Det lyder jo meget fancy og især for en doven beauty-dame som mig. Men i bund og grund handler det om, at jeg får tilsendt lidt produkter, og alt Loreal beder om er lidt feedback.

Sød og delevenlig som jeg er, tænkte jeg… Min søde bloggervenner skal da ikke gå glip af mine erfaringer.

Derfor kommer her ta da da daaaaaaaa – den første af 3 mascara-test.

Vi starter med denne silverfox aka False Lash Telescopic.

collage

Loreal skriver:

Hvis du ønsker dig lange, glamourøse bambivipper, så er denne mascara perfect til dig. Mascaraen indeholde forlængende mikrofibre, som får dine vipper til at fremstå usandsynligt lange.

Det lyder jo alt sammen virkelig godt, og noget jeg gerne vil have. Derfor var jeg også en smule skeptisk, da jeg tog første lag på. Meeen jeg måtte hurtigt overgive mig, for den er både nem at tage på, dækker hurtigt + den gør vipperne længere, så jeg skal ikke tage mange lag på og frygte edderkoppevipper.

Se selv her:

collagess

Så alt i alt er denne mascara ret nice. Hvis jeg skulle give den fra 1-5 store Etta Cameron stjerner, så får den en stor 4’er af mig. Den gør, hvad den skal, den er billig og klumper ikke.

Køb den her: https://www.beautycos.dk/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Check på efteråret!