Konkurrence + kjole!

Who wore it best pt.4

I morges da jeg tog tøj på, og jeg valgte at smide mit lille bandana-tørklæde rundt om halsen, følte jeg mig ret (Meryl) Street, men som dagen skred frem fik jeg flere og flere hunde-fornemmelser. Så er det bare mig, eller et det lille tørklæde om halsen bedre til en sød vovse end til mig? Hvad tænker I? 😉

collage

Ps. Hvis du har deltaget i konkurrencen om det fine iPhone-cover, så smut over på min Instagram og se min story, der kårer jeg vinderen 🙂

Pps. Hvis du vil se mine andre style battles, så klik her: https://itsbanannas.dk/who+wore+it+best

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence + kjole!