Kardashians!!!

Opturs-listen!

Der er så mange ting i livet, man kan bekymre sig og være trist over.

Derfor er det da også riiimlige vigtigt, at huske de små (og store ting) i hverdagen, som giver en, en jaaaaaa-følelse. Så her kommer min opturs-liste over ting og oplevelser, der har gjort mig ekstra happy på Pharrell-måden her på det sidste.

1:

At tage en tur på Lousiana er aldrig en dårlig ide. For grønt og flot kunst er godt for øjnene og sjælen. Så skynd dig at hoppe på toget mod Humlebæk og se Pipilottis helt vildt flotte (og Instagram-venlige) udstilling.

2:

Jeg er ellers rimelig hurtig til at sælge ud af klædeskabet. Men følelsen af at finde et item, som du havde glemt, du havde, er jo nærmest bedre end at købe noget nyt.

Så tak Toga-støvler for stadig at være amazing og have gemt sig bagerst i skoskabet.

3:

Jeg bruger en del tid i min lejlighed i disse dage, og når man kigger på det samme hver dag, bliver man en smule træt i face. Så et tip jeg selv har benyttet er at rykke rundt på dimser og kunst, og voila man kan bytte irritationen ud med en helt ny og lækker en.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kardashians!!!