Lazy Oaf

Hi doll!

kardash

Jeg er 31år og stadig lidt i tvivl om, hvad hovedstæderne i de fleste europæiske byer hedder (og frygter bare generelt geografispørgsmål, især når Bezzerwizzer kommer på bordet) men jeg faker den.. lades som om. For jeg er jo ikke dum… Jeg er veluddannet, kommer fra et hjem med klaver og har engang læst (næsten) hele Forbrydelse og straf af Dostojevskij. Derfor piiiiner det min hjerne, at hovedstæderne udebliver men aaaaaaaaaaalt viden om Kardashian-familien klæber sig til min hjerne som var den en Paradise Hotel gæst om Mokai flasken.

Kourtney, Kim, Khloe, Rob, Kendall og Kylie (og ja.. den opmærksomme læser vil bemærke, at jeg har listet dem op i kronologisk rækkefølge) og momanger Kris og far/mor Bruce… jeg kan ikke få nok.

Jeg elsker at følge med i alt, hvad de laver på Snapchat, Instagram, Facebook og på mit tv og helt i mit stille sind, kan jeg godt drømme om deres liv… Livet med privatfly, de store salater, de 2 meter høje mørke basketmænd, at få fjernet alt min kropsbehåring med laser, og få påsat ægte hår i bedste Pocahontas/Cher stilen. Men jeg må nok affinde mig med, at salaten skal jeg selv hente hos WedoFood og laserhårfjerningen sker på mit eget badeværelse og bliver udført med en god gammeldags skraber fra Matas. Men det er også okay… for nu…

 

kardass

tumblr_m937eujmsh1r93y4eo1_500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lazy Oaf