Damen med den gule kjole...

Kærestesorg del 3

Denne gang uden gifs… 😉

Jeg scrollede lige bloggen igennem, og grinte selv af mixet af: neeeej pæne kjoler, og links til mascaraer mixet med gifs, der fortæller historien om mit knuste hjerte.

Men det viser egentligt meget godt, hvordan mit hoved har det pt.  – et stort mix af følelser med følelser på.

sensory-deprivation-2016

Jeg har gået og overvejet, hvor meget jeg egentlig har lyst til at dele om det her på bloggen, og er kommet frem til at jeg tager det i små bidder og mærker efter, hvad der føles rigtigt.

Jeg kan huske, da jeg for 6 års tid siden gik igennem et andet break up, læste jeg med hos http://miconfesion.dk/ , der gennemgik noget lignende, og det gav mig en tryghed at læse om hendes kærestesorger, og gjorde at jeg på en underlig måde ikke følte mig lige så ensom og trist. Jeg sejlede ikke alene rundt i single-søen, der var andre med mig…

Så måske er der en anden derude, der læser med der også sidder og har ondt i hjertet, der har brug for en virtuel krammer eller bare føle sig lidt forstået – hvis du gør det, så hey <3 jeg ved, hvor hårdt det er. Men vi kan klare det.

Jeg er selv startet hos en terapeut for at lære at håndtere en af de ting, der har gjort at mit forhold sluttede. Jeg er nemlig en pleaser… Det er der jo på papiret ingenting i vejen med, og det er nemt at komme igennem livet med masser af venner, og en omverden der kan lide en, når man er sådan. Men det er hårdt for pleaseren… hårdt altid at være den ansvarlige, søde og rare og den der kan mærke alle andres følelser og stemninger, og skal navigere i det. For tænk nu, hvis stemningen skulle blive dårlig. Så er det jo pleaserens opgave at glatte ud, og fikse det. Ikke fordi andre kræver det – men fordi man kræver det af sig selv… Men det skal slutte. Jeg skal lære, at passe på mig selv først og elske mig selv, og være åben for at vise min sårbarhed og ikke bare skøjte henover problemerne, selvom det er åååh så meget nemmere 😉 Men i sidste ende er det jo ikke nemmere. For det ender med at hobe sig op inde i mig. Der er ingen, der kan stoppe det andre end mig. Derfor tager jeg ansvar for mig selv og mine følelser nu. Nu handler det om mig…

massage_mask_2015

3 kommentarer

 • Anna

  TAK! Sidder selv med et knust hjerte og føler mig helt alene i verden. Tak fordi du deler dine følelser og tanker. Har lige læste del 1 og 2, og kom ligefrem til at smile over alle de gifs fordi de er så spot on. Gode indlæg ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Ej men selv tak Anna, tak fordi du kommenterer <3 Jeg er glad for, at det kan hjælpe en smule. Pas på dig selv, og husk at ingen tilstand er permanent. God aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Det hjælper mere end du måske ved. Det vil jeg huske. Pas på dig og ha’ en god aften ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damen med den gule kjole...