Betty Boop tak

Artsy på Arken!

En sjælden gang imellem for jeg taget mig sammen til at tage til Ishøj – nærmere bestemt Arken. I dag var en af de dage og hurra for det. Deres to nye udstillinger var nemlig fine, sjove og efterlod min mor og jeg i godt humør.

Den første udstilling var 45 klovne, der hver især viser en følelsen… Lavet af kunstneren med det mundrette navn Ugo Rondinones 😉

img_8568

Jeg havde valgt samme outfit som en af klovnene…

img_8570

Ooooooooog det bliver et ja tak til denne pallietdragt.

img_8572

Ai Weiwei er en del af den faste udstilling, og jeg bliver fascineret af hans værker, hver gang jeg ser dem.

img_8577

Næste udstilling var “My Music”, som viser hvordan kunst og musik smelter sammen i musikvideoer, lysinstallationer, og video. Virkelig en lækker udstilling og fantastisk at fordybe sig i musikvideoer.

img_8579

Så alt i alt en fed oplevelse. Så hop på toget og tag til Arken.

Godnat og god søndag herfra <3

img_8580

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betty Boop tak