Serie anbefalinger!

5 ting jeg har lært…

Jeg har altid troet, at når man blev rigtig voksen, så var man automatisk også rigtig klog og vidste alt om dyreliv, hvordan man kører bil, skifter sikringer, og andre livsnødvendige ting. Men sådan er det jo sjovt nok ikke…

Men jeg har alligevel skrabet lidt livsvisdom til mig, som jeg synes fortjener at blive delt.

Kærlighed:

Det er så dejligt at slappe derhjemme sammen og lade Netflix og sofahygge stå for underholdningen, når man begge kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Men hvis man ikke oplever andet sammen end diverse tv-serier og sove ved siden af hinanden, hvorfor er man så kærester? Så lav ting sammen!!! Gå ud, gå til noget, gå en tur 😉

Arbejde:

Du bruger alle de bedste timer af døgnet på dit arbejde, så eeeelsk dit job og dine kollegaer. Ellers er det spild af din dyrebare tid.

Livet:

Sig hej til folk! Det lyder måske simpelt – men min mor har altid sagt, at lige meget hvor farlige, sure, eller irriterende folk ser ud, så sig hej til dem. Ligeså snart du gør det knækker deres facade en smule, og de fleste reagerer med et smil og et hej tilbage.

Når livet gør ondt:

Ingen tilstand er permanent – hverken den gode eller den dårlige.

Venner:

NYD DET – jeg troede, at mine venner var herre sjove – men neeeeeeeej 😉 Det er seriøst rigtigt, at jo ældre man bliver, jo mindre spontan vin og hygge er der. Alt skal planlægges 17 uger frem. Noget som jeg for et par år siden, grinte af når folk sagde… Men det er altså sandt. Så nyd veninde sleep over (før kæresten flytter ind) nyd spontane hey kom forbi ting. For før end man ved det, har folk carport og familiekalender.

Møs fra mig.

Her ser I mig med mit mest voksne look – glat hår og blazer. Duckfacet og knojernet er måske en smule ungt…

img_7795

 

2 kommentarer

 • Det er nogle rigtig gode råd! Jeg kan især godt lide din kommentar om livet og at man altid skal smile. Jeg gør det også, og de fleste gange lykkes det mig at få et smil ud af folk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Tak Sofie 🙂 Det gør mig rigtig glad. Men ja – det er sjovt (og dejligt), at der ikke skal mere end et smil til.
   God fredag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefalinger!