Mascara-test 3

Realisation Par igen igen…

Jeg har ikke vist jer denne Realisation Par kjole, selvom den er blevet flittigt brugt.

Jeg fandt den ubrugt på Trendsales og var egentlig lidt i tvivl om, jeg var vild med stjerneprintet, da det minder mig om de gode gamle gymnasiedage, hvor jeg drømte om at få en stjerne tatoveret på foden… Thank God at jeg ikke gjorde det. Til mit eget forsvar skal jeg lige sige, at jeg er sååå gammel, at dengang var stjerne-tatoveringer altså mega fash, og knap så Brøndby (UNDSKYLD) som det er nu…

Men summa summarum – jeg er glad for den. Da modellen er ret kort, og jeg som nævnt før er en smule kropsforskrækket, bruger jeg den uden på bukser. Så den fungerer som en lang bluse.

img_8022

img_8024

Køb den her: http://realisationpar.com/the-alexandra-navy-star/

eller tjek Trendsales 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascara-test 3