Kald mig bare en tøffelhelt!

It’s a day of Realisation (Par)

Jeg vågnede op i dag med en irriterende følelse. En følelse af irritation, ugidelighed, rastløshed og du fylder bare selv på med andre skønne adjektiver 😉 Uden rigtig at kunne sætte en finger på, hvad der var i vejen. Alt føltes bare forkert. Min krop, morgenmaden, mine planer for dagen osv. Jeg prøvede at nyde friheden og solen, og sad på min altan og læste lidt i en bog, og prøvede at huske mig selv på, at være til stede og nyde nuet – carpe diem, yolo osv. Men lige meget hjalp det. Så noget måtte der ske. Derfor hoppede jeg på cyklen og begav mig ud til Tradonos tøjmarked og hurra for det.

Som tidligere nævnt (https://itsbanannas.dk/2017/05/16/se-min-kjooooole/) drømmer jeg jo om mange Realisations Par kjoler. Helt bestemt den lange grønne model, og hvad hang der og ventede på mig… tadadaaaaaaaaaaa den!!! Og ovenikøbet til en fin pris. Så taaaaaak til de materielle guder for endnu engang, at være på min side.

img_6589

Høj på mit gode køb cyklede jeg videre til Onkel Dannys loppe, hvor min ”havet er skønt” besættelse fik et lille fix.

img_6588

Efter mine 3 gode køb var mit humør pludseligt helt fint igen. Så med lidt færre penge på kontoen men godter i tasken, drog jeg videre til Ritas loppe på Sønderboulevard. Her var mit købekarma dog slut og jeg fandt ingenting, men 3 flotte sager er også bedre end 6 halvfine dimser. Så moralen er… Hvis du er i dårligt humør, så tag dankortet i den anden hånd og køb noget 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kald mig bare en tøffelhelt!