Logo mania!

Fødselsdagsweekenden!

Hvis I andre har det sådan lidt mandags agtigt, så tør jeg godt sige: ”Jeg slår den med 1 milliard”.

Monday Morning GIF - Find & Share on GIPHY

Jeg er heeeeeeeeeelt færdig. Fredag stod den på den sjoveste arbejdsfest med mange mennesker, fri bar (hvor gammel skal man blive for at lære at styre det?) og gode dj’s. Lørdag fik jeg mine 8 nærmeste ladyfriends til fødselsdagsmiddag, quiz og masser af hvidvin, og søndag var det så min rigtige fødselsdag.

32 flotte år… og nøøøøj det kan mærkes. Jeg føler mig fuldstændig gammel, brugt og klar til at gå på pension efter denne her weekend 😉 Det er jo ikke for sjov at lege ung og vild.

Fun Dancing GIF - Find & Share on GIPHY

Jeg har ikke dokumenteret festerne og i går, da jeg egentlig bare mere havde lyst til at være til stede og nyde dagene. Så I må tænke jer til, hvordan det hele så ud.

Dance Party GIF - Find & Share on GIPHY

Det var den første fødselsdag i 10 år, som jeg skulle fejre uden en kæreste – og det var altså noget som kunne mærkes. Min søde veninde sov hos mig fra lørdag til søndag, og gav mig fødselsdags-krammer og morgenmad, og det satte jeg så meget pris på. Men lige så snart hun gik ud af døren og jeg lige havde lidt tid alene, inden jeg skulle mødes med min familie, kunne jeg mærke tristheden overmande mig. Det er jo lidt absurd efter en weekend, hvor jeg har været omringet af de dejligste mennesker og fået så meget kærlighed min vej – men den var hård alligevel. Især for en fødselsdagselsker som mig.

Lonely Bethenny Frankel GIF - Find & Share on GIPHY

Derfor er planen også at slappe heeeeeeeeelt af i aften, og nyde de dejlige beskeder, gaver og omsorg, der er sendt min vej. For nøj, hvor er jeg taknemlig og sætter pris på at have den sødeste familie og de dejligste venner, der virkelig er der for mig. Det gør det hele meeeget nemmere.

Tom Hanks Thank You GIF - Find & Share on GIPHY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logo mania!