It's a day of Realisation (Par)

Nailed it!

Jeg er ikke bange for at indrømme, at jeg doven når det kommer til beauty. Jeg gad godt, at jeg var født hårløs (næsten over det hele) og med lange sorte dådyr vipper og flotte lakeret negle. Men så ville jeg nok have været en ret creepy baby… Men lykkelig som voksen. Men når det nu ikke lige er min virkelighed, må man jo selv punge op, og tage sagen i egen hånd. Eller give en anden sin hånd og sige: Make me beautifuuuuuuul.

Shellac er og bliver min go to løsning. For se lige hvor smukke, hvide og sommerlige mine negle er blevet.

img_6598

Udover det er det jo også bare den største hverdagsluksus-ting, at give sig selv… For hvem nyder ikke at sidde i en massagestol og blive smukkeseret… Aaaaaaah!

img_6599

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a day of Realisation (Par)