Lag på lag på lag på lag...

Turen går til…

Selvom jeg er relativ voksen og har gået mange år i skole, har jeg stadig lidt svært ved at forstå, at man kan tage hjemmefra kl.04.30 og kl.21 er man på den anden side af jorden… Men det er jeg altså 😉 Nærmere bestemt Vancouver.

img_6898

Jeg har allerede i bedste Knud Rasmussen/ Troels Kløvedal stil skrevet rejsedagbog, og her er et par af de observationer, jeg har gjort mig…

1:

Man skal åbenbart have søgt en ETA inden man rejser til Canada – du kan også vælge, ligesom jeg først at  søge den 1 time inden flyet letter – bare for at tilføje lidt ekstra stress og spænding til din tur 😉

2:

Man kan åbenbart godt få indrejsetilladelse en time inden man skal flyve. Så længe du liiige finde de rette personer i lufthavnen. Men altså en løbetur i pelsfutter + giga kuffert og håndbagage er da også den bedste måde, at starte sin tur på – man skal jo også huske træningen, selvom man er på ferie ik’?

3:

Tomatjuice er mere eftertragtet end Realisation Par kjoler ligeså snart man stiger ombord på et fly.

4:

Hvorfor drikker man egentlig ikke mere tomatjuice? Det er jo en fremragende drik.

5:

Atlanta er en awesome serie – jeg forstår ikke, at jeg aldrig har hørt om før? Men AirCanada viste hele 1.sæson, så skynd dig at se den, så jeg kan tale med nogen om den.

6:

Jetlag rammer alle… Selv personer med et utrolig godt sovehjerte. Såååå – hvad kan man gøre? Klokken er pt. 02.47 og jeg er lige vågnet efter 4 timers søvn og er mere frisk end nogensinde før. Skal man bare embrace it og være vågen? Eller spise en særlig urt, der gør en træt? Eller hvad? Hit med dit bedste tip…

7:

Og sidst men ikke mindst. Det er ikke en myte… Canadier er bare mega søde altså…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lag på lag på lag på lag...