Realisation Par igen igen...

Kardashian-hår!

Jeg er altid på jagt efter det perfekte hårprodukt, da jeg fra naturens side er udstyret med en ordentlig løvemanke.

Jeg klager ikke, selvom jeg da godt kunne tænke mig at prøve at have fint skandinavisk hår, og kunne rocke en lækker page, uden at det ligner, at jeg har en hår-pyramide på hovedet.

Men neeeej – jeg må leve med at have meeget hår, der ikke krøller sådan Carrie Bradshaw lækkert, men bare har masser af fald.

Som nævnt her: http://itsbanannas.dk/kardashian-haar drømmer jeg udover at prøve at have glat fint hår, også om at have lækkert casual Kardashian-hår. Derfor har jeg købt et lille test kit fra Ouai.

Produkterne som er skabt af celebrity frisøren Jen Atkin er ved første øjekast super lækre. Jeg er vild med den underspillede emballage. Heldigvis er indholdet også skønt. Det er let og lækkert og har den skønneste duft, som hverken er for parfumeret eller for hidsig.

Så Ouai to go 😉 Jeg føler mig allerede en smule mere Kardashian-hot (og det er vildt på en mandag ik’?) sååå det får en STOR anbefaling herfra.

Køb det her: http://www.asos.com/ouai/

img_8037

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Realisation Par igen igen...