Bogorm!

Sådan får du de længste vipper!!!

collage-2017-06-22

Catchy overskrift alligevel ik? Nu når jeg har din opmærksomhed, vil jeg gerne fortælle dig lidt om Gud… NEEEEEEEEEEJ – pjat. Det handler rent faktisk om lange bambivipper, og hvordan man kan få/købe dem.

Som nævnt tidligere har jeg prøvet eyelash-extensions og var egentlig glad for det dyre bekendtskab. Men da jeg dyrkede en del hot yoga, var kombinationen af uanede mængder af sved og lange påsatte vipper altså et dårligt match. Så jeg besluttede mig for at droppe det dyre bambi-look og gå tilbage til den gode gammeldags mascara.

Men det var ikke bare lige sådan… For de påsatte vipper havde forvandlet mine ellers naturlig fine vipper til små stikkende grissevipper.

Heldigvis har jeg en fantastisk veninde, der sagde: ANNA… I min salon (hun er frisør ikke barmutter i den vilde vesten) der sælger vi en øjenvippeserum, der giver dig de længste vipper… Jajaaaaa sagde jeg, efterfulgt af: Du må være vanvittig, da hun fortalte mig, hvad den kostede. Men altså… hendes lovning om lange ladykiller vipper havde pirret min opmærksomhed, og jeg tænkte okaaaay så, jeg giver det en chance, og THANK GOD for det!!!!

Revitalash er bomben – hvis du vil have naturlig lange vipper, så køb den. Længere (høhø) er den ikke. Jeg anbefaler den til gud og hvermand, da jeg får utrolig mange komplimenter for mine vipper. Så go go go goooooo: https://nicehair.dk/revitalash-eyelash-conditioner-35-ml.html?nosto=productpage-nosto-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogorm!