Få Kim K's stil nuuuu!!!

Silkedrøm!

img_8904

Jeg har i et stykke tid overvejet at købe en lækker silkeskjorte fra det danske mærke Beige. Og da jeg her den anden dag igen endte jeg på deres webshop, og så en ny variant i den smukkeste lilla-farve, tænkte jeg: “Fuck it – jeg køber den altså” 🙂 Og det har jeg ikke fortrudt.

img_89051

Skjorten er i 100% silke og føles så let og lækker at have på. Udover det har jeg allerede stylet den i mit hoved både til hverdag og partyyyyyyy. Så jep – jeg kan roligt sige, at den bliver en garderobe-favorit.

img_8906

Eneste dårlige ved købet er, at jeg allerede har lyst til at købe den i flere farver 😉

img_8932

Se udvalget og køb din egen her: https://www.beigeshop.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få Kim K's stil nuuuu!!!