Lady in reeeeeeeeeeeed!

Hvordan gik det så?

… altså det der sommerferie hjemme i DK, tænker du måske? Ja jeg ved, at du har været ved at dø af spænding over, hvad jeg nu endte med at bruge mine 2 ugers velfortjente ferie på 😉

Men bare rolig – jeg fortæller dig det nu.

Men vi starter lige med i dag… For da jeg for første gang i mange dage vågnede af mit vækkeur, var jeg en smuuuuule groggy og tanken om, at blive trophy wife og holde evig ferie strejfede mig flere gange i løbet af den times tid, det tog mig at blive klar og cykle på job. Især da jeg efter mit bad valgte at smøre en ordentlig portion ansigtsrens i mit nyvaskede hår, da mit hoved stadig var i ferie mode. Det er altså lang tid siden, at jeg har været så afslappet og rolig i hovedet, at jeg bare tullede rundt og ikke lige overvejede, hvilke produkter der skulle bruges til hvad. For aaaaaaah det er, hvad de her 2 uger har gjort for mig. TOTAAAAAL ro og glæde i krop og sind.

Jeg har brugt det sidste stykke tid med mine venner og deres børn. I sommerhus, på stranden, på restauranter, på altaner, i parker og på barer. Mens vi har drukket utrolige mængder af rosé, spist lækker mad og bare nydt hinandens selskab. DET HAR VÆRET AMAZING!

Så en staycation kan varmt anbefales. København er jo seriøst den bedste by, når solen skinner og man har fri. YAAAAAAS!

Så derfor har tanken om en sugardaddy, der gad sponsorer evig ferie, så jeg kan forsætte dette lækre liv fyldt i dag… Ikke at jeg seriøst overvejer prostitution… Bare rolig 😉 Men bare sådan en flot rig NBA-basketspiller, der elsker mig og har millioner på kontoen, så jeg kan dyrke pilates og spise brunch med mine venner hver dag – jep han må godt komme min vej 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady in reeeeeeeeeeeed!