FYRET!

Krydstogt!

Om 100 dage sidder jeg på et krydstogtskib med en mega drink i hånden – på vej til Caribien. Noget det virker sååå langt væk og ret uvirkeligt, når man sidder og kigger ud på en grå og våd mandag.

Men ikke desto mindre er det, det der skal ske – jaaaaaa! Derfor kom min indre ferieshopper også frem i går, da jeg til Finderskeepers faldt over disse maritime slippers, som jeg tænker er det perfekte fodtøj til at gå rundt på skibet med. Derudover købte jeg også den hypet laktaske fra Daniel Silfen. For enhver ved jo, at man skal matche fodtøj og taske 😉

2 kommentarer

 • Det lyder lækkert! Jeg skal også på krydstogt i Caribien til marts. Det bliver så spændende og lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Ej, hvor fedt for dig!!! Hvilken øer sejler I forbi? 😎

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYRET!