Blå rabat!

Wrestling!

Når ens veninde siger: “Heeeeeeeey – vil du med ind og se dame-wrestling?”, kan man jo ikke andet end at sige ja… Alt andet ville jo være dumt.

Så lørdag aften drog vi mod Refshaleøen med billetter i hånden og en OMG, hvad går vi ind til følelse. Men nøøøøøøj  vi blev ikke skuffet.

Selvom jeg altid holder mig for øjnene, når der er voldsscener i film, blev jeg virkelig overrasket over, hvor hurtigt jeg blev grebet af stemningen, og nød at se ekstremt seje damer kaste hinanden rundt i ringen 😉

Det hele var virkelig en weird på en genial måde oplevelse, og spørgsmål som: hvordan starter man liiige på at wrestle? Kan man gå til det på aftenskole? Gør det ondt at blive kastet rundt? Og ikke mindst ville jeg være en bad ass wrestler? Fyldte mit hoved – mens jeg var virkelig underholdt af de alt for nice damer.

Sååååå hvad siger? Er der andre, der er friske på at starte til wrestling? 😉 Man kan jo hente lidt inspiration i den fantastiske serie GLOW, der kan streames på Netflix nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå rabat!