Tinder-tanker!

Nyt job – ny garderobe?

Jeg vælger at kalde denne stilling “happy blogger-pose”,  det er ikke lige en, jeg har mødt til de mange yoga-timer, jeg har været til. Men den burde da kunne blive inkorporeret i hvilken som helst yoga-praksis.

Grunden til jeg ser sådan ud er, at jeg starter nyt job meget snart. Det er jo fantastisk. Men lige pludselig slog det mig… tøj?! Nu har jeg de sidste mange måneder enten haft joggingbukser eller badedragt på. Selvom mit nye job er kreativt, og der ingen dresscode er, er det nu nok meget fedt, at se nogenlunde respektabel ud.

Derfor blev mit materialistiske hjerte ekstra happy, happy, da jeg fandt denne skjorte. For den er både kontorvenlig med stadig med et girly-twist (diamantknapper og pufærmer). Perfekt til “happy blogger-pose” og mit nye arbejde 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder-tanker!