Jeg er ikke kjoleMETtet ;)

It’s showtime!!!

tv

Det er sjovt… engang var serier ikke noget man så. Det var for amerikanske husmødre, mormødre og andre kvinder med hang til Martini om dagen og lidt for meget tid i kalenderen.

Meeeeen nøøøøj hvor har det ændret sig, og thank God for det – for hvorfor holde sig til 120 minutter, hvis man kan give sine seere afsnit efter afsnit efter afsnit…

Please like me

Please like me var en af de der serier, som Netflix blev ved med at fortælle mig, var liiige noget for mig… Og efter 6 dages Influenza og ikke mere at se, gav jeg den et forsøg. Og hurra for det!

Josh vores hovedpersons kæreste slår op med ham, da hun mener, at han er gay. Det har hun ret i… Samtidig har Josh mor forsøgt at begå selvmord ved at drikke riiiiigtig meget Baileys. Og så er scenen ligesom sat.

Serien har lidt samme vibe som Girls, da vi har en atypisk hovedperson, og seriens genre er et mix af drama, humor og real life Millenial problemer.

Den er mega rørende og sætter så fint fokus på homoseksualitet, venskab, familiebånd og psykisk sygdom.

Den får 5 giga store Etta Cameroen ja’er herfra.

Divorce

Skilsmisse er jo egentlig ikke noget at grine af… men Divorce er altså ret sjov. Vores alle sammens Carrie Bradshaw aka Sarah Jessica Parker spiller hovedrollen overfor Thomas Haden Church.

Kort fortalt så er SJP kørt rimelig død i deres ægteskab, og hun har derfor en affære med en utrolig moderne mand, der laver sin egen granola (bare den lille ting er utrolig morsom) og herfra udvikler serien sig så…

Men inden du sætter dig til rette og tænker nu skal der grines igennem, så vent lige… For Divorce er ikke hahahahaha, jeg græder af grin, men den har fine og sjove indsigter, som de fleste i et parforhold (lige meget hvor gammel man er) kan nikke genkendende til på en sød, sjov og underholdende måde.

Se den på HBO.

Insecure

Den sidste anbefaling i denne omgang er denne sag.

Hvis du kan lide Girls, så kan du også lide Insecure. Så simpelt er det. Serien bliver beskrevet som en komedieserie, men har masser af fokus på venskab, forhold og karriere på en ikke sjov, men meget autentisk og av sådan-er-jeg-jo-også-måde.

Musikken i serien er også optur, og der er der en grund til. Selveste Solange (Queen B’s lillesøster) bliver nemlig brugt som music consultant på serien.

Nyd den på HBO.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke kjoleMETtet ;)