Detox!

Turen går til Japan… (næsten)

img_7085

Japan har læææænge stået meget højt på min rejseønskeliste. Men so far har mit pas og kuffert taget mig andre veje – og denne sommer er ikke anderledes. Turen er gået til Vancouver, da min kæreste kommer herfra. Så hans familie trængte til besøg, og han trængte til lidt canadisk venlighed og natur.

Så nu er vi her… Men det fantastiske ved Canada og nærmere bestemt Vancouver er, at byen er en smeltekedel af forskellige kulturer og folkefærd. 38% af dem, der bor i Vancouver kommer oprindeligt fra Asien. Så deres Chinatown er rimelig China-agtig og ikke på den der New York’er køb en fake Gucci-taske, men mere sådan OH MY LORD hvor mange tørrede dyr kan man have hængende i en butik.

img_7086

Da min kæreste kender til mit utrolig store Japan-ønske, sagde han i går ”Pak tasken vi tager til Richmond”. Han lovede mig, at jeg ville synes, at det var meeega nice. Og han havde ret… I Richmond ligger der nemlig et center med primært asiatiske butikker. Da vi trådte ind, var jeg lykkelig… Sådan her må det være at komme til et japansk center, tænkte jer.

img_7087

Her var bubbletea, selfiemaskiner, asiatiske bamser og upassende mangadukker over det hele. Så jeg fik svinget dankortet og købt 2 poser med fantastiske små sager.

img_7091

img_7092

Alt i alt var det en fantastisk dag.

Det smukke ved Canada, som i år fejrer deres 150 års fødselsdag er, at her er plads til alle kulturer. Hindutempler ligger side om side med McDonalds, og når man tager toget, er det ligesom at stige ind i en Benetton-reklame. Vi kunne virkelig lære noget af deres åbenhed og venlighed <3

img_7093

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox!