HJÆÆÆLP!

Detox!

En af mine yndlings ting ved at rejse er at finde nye sjove beauty dimser. Jeg kan ofte gå helt kold nede i Matas, når jeg skal købe ny shampoo, deo, mascara osv. For jeg synes det er utrolig trist, kedeligt og uinspirerede at købe det samme som sidst. Nyt, nyt, nyt er mit beauty motto – for hvem ved? Måske gemmer der sig et vildt produkt, der vil give dig jordens flotteste hud, hår, vipper bag det næste, du prøver?

Derfor var det første jeg gjorde, da jeg ankom til Canada, også at slå et smut forbi London Drugs. Mekka for beauty og vitaminer. Du kan få alt her.. Har du ondt i lilletåen? De har en pille for det. Har du tørre hornhinder? Du kan få en dims til det… Ønsker du længere ben? Well prøv denne creme.

En af de ting jeg købte var de famøse detox plastre. Der er del debat, om de virker eller om det bare er et plaster, du sætter på foden…

img_7069

Ifølge pakken skulle de detoxe mig, mens jeg sover, forbedre min søvn og give mig mere energi. Jeg har brugt dem i to dage nu, og den første nat sov jeg som en sten (noget jeg normalt aldrig gør) og i nat sov jeg helt forfærdeligt. Sååååå…. 😉

Noget andet med de her plastre er, at de lugter af Barbecue/Gammel Dansk. Især når man tager dem af om morgen. Ikke den lugt jeg mest har lyst, hverken kl.08 eller kl.23 når jeg går i seng… Men well well – måske har jeg købt Lumberjack versionen, uden at jeg ved det? Jeg synes ellers at pakken signalerer sød Koreapige, der elsker glimmer?

img_7070

Men altså… jeg tror nu ikke, at de her plastre skaber mirakler. Men her midt i ferie lad os spise chips, karamelliseret popcorn, drikke lemonade og spise hvidt brød i mega mængder, så er det meget rart, at føle at man også gør noget lidt rart for sin krop. Så nej jeg tror ikke på et mirakel, men måske hiver de bare en lille smule af alt feriesnasket ud? 😉

img_7071

Har du prøvet detoxplastre? Hvis ja… Oplevede du en forandring? 🙂

Møs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆÆÆLP!