Brudekjolen!

Brudekjolen del 2

Det ender altid med en Lilly… Så hvorfor ikke spare sig selv for jagten og starte direkte ved målet?

Det tænkte mit optimistiske sind, og derfor bookede jeg en prøvning i deres butik i KBH.

Med mig var min mor og søster, for hvem er bedre til at fortælle en sandheden end ens familie?

Faktisk var de liiiidt for ærlige… For da den søde Lilly-dame havde iført mig første hvide sag, og spændt træk fra, så min mama og søs kunne se mig, havde jeg forventet tårer, iiiihhhh hvor er du smuk og OMG kommentarer. Men de lignede mere Trinny og Susannah der møder deres make over offer (før make overen).

Jeg følte mig ellers sådan okay smuk og tænkte, ja?! Jeg kan da godt se sådan ud… Men deres blik og kommentarer fortalte mig det modsatte 😉

Sååå af med den og på med de næste maaaaaange kjoler med blonder, lange skørter og ærmer.

Det endte desværre ikke med, at jeg kunne sige “Yes to the dress”, så jagten forsætter. Men nøøøj det var en god og sjov oplevelse. Så hvad end du skal være hvid brud eller ej, kan jeg anbefale en tur ud og prøve et skrud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudekjolen!