Kæmpe JA TAK...

Dårlig samvittighed?

Det var ikke længe, jeg overvejede at købe disse vilde støvler. Nææh du, de blev klikket hjem ret så hurtigt. Så nu ligger jeg her i min seng og kigger over på dem, og tænker lidt over, hvor dobbelt det føles at være så happy over et materielt køb, når jeg samtidig er begyndt at arbejde med flygtningesagen.

Jeg skulle have været en del af landsindsamlingen i dag, men har ud over disse flotte støvler også erhvervet mig en omgang opkastning. Sådan kan man jo også starte sin weekend.

Såå min støtte bliver i år via mobilepay fra sygesengen af. Uden dårlig samvittighed. For så længe man er bevidst om, hvor godt vi har det herhjemme, og hjælper der hvor man kan, så gør man jo noget. Ik?

Well det må jeg tænke lidt videre over, mens jeg venter på sygdommen giver slip.

Du kan også støtte Dansk Flygtningehjælp på MobilePay 800055 og købe støvlerne her

God søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe JA TAK...