Vind en lækker kaffeoplevelse!

Nyt, nyt, nyt!

img_8091

Jeg føler mig lidt mat (ikke at det her foto illustrerer det 😉 ) triste fotos er altså bare lidt for emo til mig, så sådan et poster jeg altså ikke…

Som jeg nævnte her: http://itsbanannas.dk/foelelsesliv går jeg nemlig igennem en del for tiden, og det påvirker selvfølgelig alt – også mit tøjvalg. Hver eneste morgen er en åååh neeeeeeej – jeg gider ikke, at have noget af mit tøj på. Og sådan plejer jeg altså ikke at have det…

Den kloge type ville nok sige: ”Så køb da noget nyt” – men alt tøj føles forkert og ikke som min stil. Jeg er inde i en joggingbukser, håret i en knold, og ingen make up – for det skal jo alligevel af igen om aften – periode. Ikke at jeg kan udleve det 100%, da jeg helst gerne vil beholde mit arbejde 😉 Men lige så snart det bliver aften eller weekend, er det det look, jeg dyrker.

(Så hey det skal udnyttes med et vaskeægte duckface-selfie, at jeg har make up på 😉 )

img_8093

Men, men men… af frygt for at jeg havde mistet alt lyst til nyt, testede jeg mig selv og købte et par nye sneaks. Det manglede jeg nemlig. Da de ankom med posten i går, gjorde de mig faktisk ret glad. De er klassiske, retro og bare nemme. De må være med til at spice min garderobe lidt op.

Så konklusionen er… Man kan godt købe sig en smule lykke. Hurra!

img_8094

Køb en smule happiness her: https://www.zalando.dk/adidas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en lækker kaffeoplevelse!