Dårlig samvittighed?

Det skal du se på Netflix nuuuu!

Jeg er en serie-snob. Jeg er virkelig ikke nem at Netflix-tilfredsstille. Men når jeg finder en serie, jeg eeeeeelsker. Sååå har jeg det sådan her:

Min kæreste har en liiiidt anden serie-smag end mig. Derfor skal der også meget til, før end jeg siger jaaaaa okay, lad os bare se xx, som du forslår. Men han er altså ved at have regnet mig ud. Derfor er de næste tre serier, han har anbefalet, og jeg elskede.

1:

Netflix blev ved med at mene, at jeg skulle se denne serie. Men heeeeell nooooo. Jeg synes den så irriterende teenage-agtig ud. Men uh, hvor tog jeg dog fejl. Så skynd dig at se The end of the f***ing world. Og bare rolig – du kan læne dig godt tilbage, for der er hele 2 sæsoner.

2:

Jeg har det generelt liiiiidt stramt med tegneserier. Ja det er underligt… jeg ved det. Derfor var det med utrolig lidt lyst og tro på projektet, at jeg trykkede play, da min kæreste sagde: eeeeeej, vi skal se Big Mouth! Men endnu engang måtte jeg overgive mig. Den er virkelig sjov.

3:

Der er lang tid siden, at jeg har set så vild en dokumentar. Jeg sad tilbage med en OMG-følelse, og var parat til at købe en flybillet til Venedig med det samme. Indtil jeg fandt ud af sandheden…

Leah Remini Relax GIF by TV Land - Find & Share on GIPHY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig samvittighed?